Covid-19

Covid-19

 

Vi i Drive Trafikkskole AS er opptatt av å forebygge og redusere smitte av Coronaviruset, Covid-19.

Vi ber våre elever og besøkende følge Helsedirektoratet sine anbefalinger.For å redusere smittefare skjerpes det daglige renholdet på kontoret og i skole bilene. Hyppig vask av kontaktflater mellom hver kjøretime har høyest prioritet. Husk at selv om vi forsterker renholdsrutinene er det viktig at alle følger FHIs rutiner om hånd og hostehygiene.

Alle som har vært i områder med koronasmitte OG får feber, hoste eller pustevansker, bør straks kontakte lege, eller ringe 815 55 015

NB! Det er viktig at du ringer legen før du oppsøker hjelp.

Vi holder oss forløpende orientert om anbefalinger fra myndighetene vedrørende smittevern.

Ta kontakt

Medlem av:

Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker drive-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Drive Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn