Endelig kan trafikkskolen åpne igjen!!

Endelig kan trafikkskolen åpne igjen!!


Vi er nå i ferd med å åpne for Bil, B96 og BE foruten klasse A, A1, A2 og Moped som allerede har vært åpen i flere uker. Vi ønsker alle flotte elever velkommen tilbake

Vi har opprettet bransjens smittevern standard og følger helsemyndighetenes krav for å ivareta elevenes og egen trygghet. Send oss Mail på post@drive-trafikkskole.no da vårt kontor er veldig belastet.

Vi tar kontakt med deg innen kort tid. Vi på Drive Trafikkskole AS gleder oss til å komme i gang igjen

Ta kontakt

Medlem av:

Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker drive-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Drive Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn