Ledsagerstøttet opplæring

Ledsagerstøttet opplæring

Usikker på hvordan du skal øve smart hjemme?

Mange synes det kan være vanskelig å komme i gang med mengdetreningen hjemme samtidig som de er opptatt av å gjøre så mye som mulig hjemme for å kunne spare penger.

Allerede fra trafikalt grunnkurs inviterer vi foresatte med i opplæringen nettopp for å kunne gi dere de rette verktøyene for å komme i gang tidlig og på en trygg og sikker måte. Vi mener det er avgjørende å komme i gang tidlig, både med tanke på fraværsgrensen som mange må forholde seg til men også for å kunne øve smart hjemme. Et nært samarbeid mellom trafikkskolen og dere hjemme gir gode rammer for øving hjemme, et forutsigbart opplæringsløp, det gir god kostnadskontroll og det aller viktigste; trygge og reflekterte sjåfører

 

Ta kontakt så hjelper vi dere i gang!

Sjekk ut gode råd for elev og ledsager fra vår bransjeorganisasjon Trafikkforum her;

https://trafikkforum.no/2017/10/20/elevogledsager/#more-2464

Ta kontakt

Medlem av:

Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker drive-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Drive Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn