Bli med på våre MC turer!

Bli med på våre MC turer!

Å kjøre motorsykkel er en nytelse. Vi kan vise deg hvordan! Å kjøre på landeveien med mye svinger er utrolig morsomt, men 80% av alle MC-ulykker skjer nettopp her. Vi vektlegger derfor denne delen av opplæringen tungt. For å bli en god MC-fører, må du lære deg teknikkene. Bevisste og gode holdninger sammen med god kjøreteknikk, vil gjøre deg til en trygg MC-fører. 

 
Alle lærere hos oss er «EKTE» Mc-førere, dvs at våre lærere har en genuin interesse for det de underviser i og innehar en solid plattform med erfaringer fra egen kjøring gjennom mange år - dette vil gi deg som elev store fordeler under opplæringen! 
 
Vi er opptatt at du blir en aktiv del av ett bra Mc-Miljø, vi tilbyr derfor turer (lange/korte) med og uten overnatting når du er ferdig som elev. Du kan bli med i miljøet ved å legge deg inn i gruppen: 
Drive Trafikkskole AS - Mc 
på FB, her kan du velge å bli med på turer eller legge ut egne ønsker om turer som du selv måtte ønske.
 
Våre lærere tilbyr derfor «en komplett mc-opplevelse og ikke bare ett førerkort!
 
 

Ta kontakt

Medlem av:

Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker drive-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Drive Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn