Vi starter MC for fult Onsdag 15.04.2020

Vi starter MC for fult Onsdag 15.04.2020

Vi starter mc for fult Onsdag 15.04.2020! KJØREGÅRDEN ER I ÅR FLYTTET TIL SEASIDE VED BRYGGA! ALLE som skal har kjøretimer på MC må møte her, kun MC kurs er i våre kontorer på Hamar v/siden av Maxi.

 

Husk krav til eget utstyr, du må ikke gå inn i kjøregård uten å ha på deg fult utstyr, hold avstand og sørg for att betaling er på plass før du kommer (husk bank tid før det synes hos oss), husk eget intercom foreskrevet av oss (PackTalk), minimum brakett tilpasset Packtalk Bold.

 

Ta kontakt på post@drive-trafikkskole.no Kjøregård skal ikke entres uten at du har time, alle som ikke har time skal henvende seg til oss (lærere) før vi eventuelt inviterer dere inn i kjøregården.

Våre sykler vil bli rengjort på alle berøringsflater mellom hver time.

Velkommen.

Ta kontakt

Medlem av:

Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker drive-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Drive Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn